dilluns, 25 de juny del 2012

Exposicions: Projectes telemàtics cooperatius, Gerard Garcia, Roc Molina, Anna Díaz

Durant la presentació d’aquest grup ens han fet entendre què és un projecte telemàtic cooperatiu. En general la informació estava ben presentada i ben resumida en diferents punts i dins de diferents temes.

S’han recolçat de vídeos explicatius i descriptius per a poder acompanyar la explicació. Això ha ajudat a que aquesta informació més teòrica no fos tant aburrida i fos més fàcil mantenir la concentració. Els vídeos contenien informació molt interessant, no només del tema concret, també per l’assignatura.

A més han creat un google docs compartit amb la informació bàsica ben resumida i alguns enllaços d’interès. També han parlat dels avantatges i desavantatges de forma clara i breu.

Per acabar, ens hem posat en grups per a fer una pràctica breu de com es treballaria amb un projecte telemàtic per mitjà de les TIC. Cada grup representava un centre escolar diferent i havia d’explicar una etapa històrica en concret.



Amb la presentació d'aquest trebll, principalment, em vaig adonar de la importància que té el treball col·laboratiu, el compromís i la participació són essencials ja que si una de les escoles falla el resultat final no esta complet. També la manera dinàmica de treballar és un atractiu i un alicient per als infants ja que aprenen de manera lúdica i divertida, i aixó afavoreix a la millora de l'aprenentatge i fa ques aquest sigui significatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada