dilluns, 25 de juny del 2012

Exposicions: Pissarra digital, Regina Beltran, Estel Gamisans, Tamara Herrera, Helena Prim


Presentació d’una eina Innovadora.
Han presentat diferents activitats que es poden realitzar amb l’ajut de la pissarra digital des de les diferent àrees, sempre amb la participació dels membres d’altres grups.


Presenten diferents activitats;

  • Castellà--> Explicació dels nexes, han fet subratllar els diferents nexes que apareixien en un text, així com també identificar-los en la lectura.


  • Anglès → Han realitzat el joc d’escriure una frase a la pissarra, amb diferents parts que es van completant a mesura que els alumnes allarguen la frase per donar-li sentit.


  • Català-> Partint de nombroses endevinalles, havíem d’esbrinar del que es tractava i amb el retolador de la pissarra digital ficar el nom de la paraula que havíem esbrinat.




  • Anglés→ Amb un dibuix on es representaven les diferents parts del cos, s’havia d’identificar amb el nom corresponent en anglès la part que hi apareixia, asseyant-ho a la pissarra digital.

La veritat és que cal que siguem conscients que les PDI són un recurs que cada vegada s'està utilitzant més i que n'hem de tenir un bon domini i conèixer-ne força recursos per poder aplicar un cop siguem a les escoles.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada