dilluns, 25 de juny del 2012

Exposicions: Alumnes nouvinguts i les TIC, Sergio Rella, Josep Fosalba, Esther Adehuela i Encarni Bosch


Han començat fent uns exercicis per a que ens identifiquèssim amb els alumnes nouvinguts. Aquests exercicis consistien en fer relacions entre imatges i paraules en euskerra i àrab. Les activitats estaven fetes amb el Jclic i estaven creades especialment per a l’exposició.




A continuació han portat a terme un debat amb els espectadors per a poder compartir les experiències en quan als alumnes nouvinguts. Un cop finalitzat el debat han enenyat L’espai LIC i el Projecte Galí. Han esmentat les avantatges i desavantatges que proporcionen dins del tema que explicaven.


Han exposat diferents maneres de treballar la immigració a l’aula o dins de l’espai del centre escolar. L’explicació ha estat molt gràfica ja que ens han ensenyat els casos reals o imatges registrades dels resultats.


Per acabar ens han esmentat el diccionari il·lustrat i un vídeo on s’explicava l’activitat del Mercat Solidari.


El que he trobat molt interessant, és que els companys han compartit un document amb nosaltres on podem trobar diversos enllaços a pàgines que contenen recursos per a l'alumnat nouvingut. Aquests recursos són molt útils ja que en un futur proper segur que ens trobem amb alumnes de diverses parts del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada