dissabte, 7 de novembre del 2009

26/10

Descripció:

Aquesta vegad la Luis va començar la clase amb unpoema sobre la natura. Després ens vem dividir en petits grups de 5 o 6 persones i tot seguit vem haver de pensar en cançons que utilitzint la descripció d'algun personatge. A continuació de intercanvia totes les cançons amb la resta de la classe vemm llegir el fragment d'un llibre fotocopiat per la mestre, posar en comú en el grup les pautes que l'autor utilitza per descriure i a continuació, ho vem compratir amb la resta dels companys que tenien altres fragments.



Reflexió:

Aquesta classe que és va fere d'una manera més dinàmica de lo habitual, va ser molt agradable de fer, ja que ens vem adonar de la quantitat de textos (llibre, cançons) que utilitzen la descripció i quines diferents maneres i metodes podem escollir.



Aprofondiment:

Amb els ultims textos em vaig adonar de la importància de poder dominar el gènere de la descripció. Aquesta és fundemental per poder expressar-te i poder fer-te entendre pels damers a l'hora de explica qualsevol vivència, relat, endavinalla o qualsevol altre cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada